Saltar al contenido

[COMUNICAT] EL CONSELL INSTA A GOVERN BALEAR I AL CONGRÉS A REDACTAR UNA NOVA LLEI DE L’HABITATGE AMB LES 5 EXIGÈNCIES DE LA PAH. A POC A POC, PERÒ SÍ QUE ES POT!

by en 25/01/2016

 

El Consell Insular de Menorca, instarà al Govern Balear i al Congrés dels Diputats a redactar una nova llei que reguli el dret a l’habitatge i hi ha inclòs les 5 exigències que la PAH va proposar durant la passada campanya electoral a tots els partits que s’hi presentaven.

Valorem molt positivament el fet que, després de quasi quatre anys de lluita col·lectiva, es reconegui en la PAH un interlocutor vàlid en matèria d’habitatge. Considerem també molt positiu que el Consell reculli les nostres propostes i les traslladi a les instàncies que tenen competència, mostrant així la intenció de solucionar la problemàtica de l’accés a l’habitatge i els desnonaments.

Cal redactar una nova llei d’habitatge d’àmbit balear per millorar l’accés a l’habitatge, la regulació de l’habitatge social i possibles mesures per promocionar el lloguer i altres tipus de tinença com les cooperatives, així com establir sancions als pisos buits en mans de la banca. A nivell estatal és imprescindible canviar l’actual Llei Hipotecària per a saldar el deute amb l’entrega del pis, aturar els desnonaments sense alternativa habitacional, activar el lloguer social i impulsar polítiques que garanteixin el dret a un habitatge digne i adequat per a tots els ciutadans.

Vetllarem per a que les propostes es duguin a terme i esperem que el Consell Insular també ho faci. Hem aportat solucions i les nostres són demandes de mínims que han de ser cobertes més enllà de les declaracions d’intencions. Han de materialitzar-se i
aportar solucions, perquè hi ha vides en joc i SÍ QUE ES POT!

PAH Menorca

pah

From → General

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: