Skip to content

Concentració sábado 27 d’octubre – Stop Suicidis

by en 26/10/2012

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Menorca convoca demà dissabte 27 d’octubre una concentració a la Plaça Constitució de Maó a les 19 hores per a recordar que el cas del suïcidi de José Miguel Domingo a Granada, el qual no va poder aguantar més la pressió dels seus deutes i es va treure la vida el mateix dia del seu desnonament, no és una excepció. Amb un sentiment de ràbia i lluita aquesta plataforma secunda la convocatòria a nivell estatal per a recorda a tots aquells que, com Miguel Ángel, son víctimes d’aquesta crisi financera.

El Cas de José Miguel Domingo no es una excepció ni tan sols a Menorca. El silenci i la vergonya mal enteses ajuda a amagar l’excessiu nombre de desnonaments, depressions i suïcidis a la nostra illa. Volem visibilitzar els centenars de famílies trencades per hipoteques abusives i una legislació perversa que condemna a la gent de per vida, amb un deute perpetu i sense vivenda, mentre els responsables de l’estafa, especialment bancs i Govern, segueixen impunes atentant contra els drets fonamentals de la població.

Per tant convoquem a totes les persones que desitgin mostrar el seu recolzament a les famílies afectades i vulguin deixar de ser partíceps mitjançant el silenci d’aquesta situació. És el moment d’organitzar la nostra ràbia i dir en veu alta: “En contra del genocidi financer i els desnonaments, processem els culpables”.


La Plataforma de Afectados por la Hipoteca de Menorca convoca mañana sábado 27 de octubre una concentración en la Plaza Consitución de Maó a las 19 horas para recordar que el caso del suicidio de José Miguel Domingo en Granada, quien no pudo aguantar más la presión de sus deudas y se quitó la vida el mismo día de su desahucio, no es una excepción. Con un sentimiento de rabia y lucha esta plataforma secunda la convocatoria a nivel estatal para recordar a todos aquellos que como Miguel Angel son víctimas de esta crisis financiera.

El caso de José Miguel Domingo no es una excepción ni siquiera en Menorca. El silencio y la vergüenza mal entendidas ayudan a esconder el excesivo número de desahucios, depresiones y suicidios en nuestra isla. Queremos visibilizar los cientos de familias rotas por hipotecas abusivas y una legislación perversa que condena a la gente de por vida, con una deuda perpetua y sin vivienda mientras los responsables de la estafa, especialmente bancos y Gobierno, siguen impunes atentando contra los derechos fundamentales de la población.

Por tanto convocamos a todas las personas que deseen mostrar su apoyo a las familias afectadas y quieran dejar de ser partícipes mediante el silencio de esta situación . Es momento de organizar nuestra rabia y decir en voz alta: “Contra el genocidio financiero y los desahucios, procesemos a los culpables”.

Anuncios

From → convocatorias

One Comment
  1. Alexis Ovejas permalink

    Hi serem per solidarritat i per vergonya, com hem arribat fins aqui?. Que mes pot ser mes pitjor que treures la vida? Que ens cal per ha reaccionar?. Quants es tenen que suicidar?. Moltes preguntas poques respostas, SOLDARITAT AMB TOTES LES PERSONAS QUE ARA ESTAN PATIN AQUESTA DESGRACIA.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: