Skip to content

Setmana contra la Pobresa

by en 12/10/2012

Desde Cáritas Diocesana de Menorca us fem arribar aquesta carta per presentar-vos la Setmana contra la Pobresa, del dia 15 al 21 d’octubre, en especial, dimecres 17 d’octubre, que és la commemoració del Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa.

L’Estratègia Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de Càritas Espanyola es desenvolupa, des de fa gairebé dos anys, en 36 Càritas Diocesanes i té com objectius principals: ajudar a prendre consciència de l’emergència global humanitària que estem vivint, i contribuir a que la persona s’impliqui amb accions concretes i faci canvis en el seu estil de vida perquè altres senzillament puguin viure.

D’altra banda, aquesta campanya també es suma a la lluita contra la pobresa que fa l’Església des de fa més de 90 anys a través de la campanya del Domund que es desenvolupa en aquestes mateixes dates. Les dues són accions que fan present la prioritat de l’Església en la seva opció pels últims, des de la fidelitat a l’Evangeli, per aconseguir la mateixa finalitat: l’eradicació de la fam i la pobresa que hi ha en el nostre món.

Al llarg d’aquesta setmana amb el lema “Els retalls generen pobresa. Rebel·la’t” s’estan preparant diferents actes. El principal tindrà lloc dimecres 17 d’octubre de 19h a 21h a una sala de l’Església Santa Maria a la Plaça Constitució de Maó baix el nom “Per què sonen les campanes?” Aquest acte començarà amb un col·loqui sobre els Objectius del Mil·lenni que comptarà amb la participació de membres de diferents entitats (socials i de cooperació), grups mobilitzats per la defensa dels drets i implicats en la comunitat, a més d’un representant de l’administració pública.

Llavors, a les 20.15h com a símbol que abans del 2015 hauríem d’assolir tots els Objectius del Mil·lenni, sonaran les campanes de totes les esglésies de Menorca – acció comuna que es durà a terme a tot l’estat espanyol- per recordar ben fort a tota la ciutadania que en els moments que estem vivint moltes persones veuen vulnerats els seus drets humans més bàsics, en el treball, l’alimentació, l’educació, la igualtat d’oportunitats, la salut, l’habitatge, el desenvolupament. Així idò, us animam a que assistiu a aquest acte i que ens doneu suport en aquesta campanya mitjançant les xarxes socials.

Ens podeu trobar a facebook.com/cdmenorca, al twitter @caritasmenorca. #recortalapobreza #retallalapobresa #17O

Gràcies per la vostra col·laboració i suport.
Equip Sensibilització Càritas Menorca

Anuncios

From → convocatorias

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: